Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αγιασμός

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας ο Αγιασμός μας. Υποδεχτήκαμε παλιούς και νέους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και ανταλλάξαμε θερμές ευχές για μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά. Ιδιαίτερα καλωσορίσαμε τους μικρούς μαθητές  της πρώτης τάξης στους οποίους ευχόμαστε καλή προσαρμογή στο νέο τους σχολείο και καλή πρόοδο. Στον Αγιασμό του σχολείου μας παραβρέθηκε και  η Σχολική Σύμβουλος της 1ης Εκπ/κής Περιφέρειας Κυκλάδων κα Τόνια Παντελαίου. Μετά το τέλος της τελετής οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις, γνωρίστηκαν με τους δασκάλους τους και πήραν τα καινούρια τους βιβλία. Για μια ακόμη φορά ευχόμαστε σε όλους να έχουν μια χαρούμενη και αποδοτική σχολική χρονιά.



5 σχόλια:

  1. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και καλό κουράγιο σε όλους τους δασκάλους!Θα μου λείψει πολύ το δημοτικό σαν χώρος αλλά και όλες οι υπέροχες στιγμές που πέρασα!Επίσης θα μου λείψουν όλα τα παιδιά,αν και είχα κάποιες διαφορές μαζί τους,αλλά και όλοι οι δάσκαλοι!Σας εύχομαι ξανά μία υπέροχη και δημιουργική σχολική χρονιά!(Αλεξάνδρα Τσάρκου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλεξάνδρα πολύ χαρήκαμε που μας θυμήθηκες. Σου ευχόμαστε κι εμείς τα καλύτερα για το Γυμνάσιο. Στείλε τις ευχές μας και στα άλλα παιδιά της Έκτης. Καλή σχολική χρονιά και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα σας θυμάμαι και δεν θα σας ξεχάσω!Ευχαριστώ για τις ευχές σας και θα στείλω και στα υπόλοιπα παιδιά χαιρετισμούς και ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kυρία Κατερίνα,εύχομαι σε εσας και σε ολους τους δασκάλους του Δθμ.Σχολείου καλή δύναμη!Σε αυτό τον χώρο πέρασα 4 χρόνια!Θα μου λείψουν ολοι..!!Καλή σχολική χρονιά σε ολα τα παιδιά! Καλή σχολική,δημιουργική και δυνατή χρονιά!!(Αθηνά Βαλεντάκη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Αθηνά!!! Καλή αρχή και σε σένα και καλή πρόοδο! Το σχολείο θα είναι πάντα ανοιχτό σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή