Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Doodle 4 Google. Τα αποτελέσματα!!!

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που διοργάνωσε η Google προκειμένου να  ανακηρυχθεί  το καλύτερο λογότυπο με θέμα την Ελλάδα. Στο διαγωνισμό πήραν μέρος πάνω από  8.000 μαθητές από  2.200 σχολεία της χώρας μας και όπως ήδη γνωρίζετε η ζωγραφιά της μαθήτριας του σχολείου μας, Ντενίσα Μάρκου, ήταν ανάμεσα στις 15 καλύτερες  της κατηγορία της.

Ο νικητής του διαγωνισμού είναι ο Αστέριος Ρέυνικ, μαθητής της Τετάρτης τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Το Doodle του Αστέριου απεικόνιζε την Ελλάδα του ήλιου, της θάλασσας και της γαλανόλευκης ελληνικής σημαίας.

1o βραβείο, Αστέριος Ρέυνικ






Φιναλίστ 1η-3η Δημοτικού, Αναστασία Καρελά


Φιναλίστ Γυμνασίου, Κωνσταντίνος Βασίλας
Φιναλίστ Λυκείου, Ελέζι Γκέραλντ
Θερμά συγχαρητήρια στο νικητή και στους υπόλοιπους τρεις φιναλίστ αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στη Ντενίσα που εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας σ' ένα τέτοιο διαγωνισμό. Η Ντενίσα είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην εκδήλωση ανάδειξης του νικητή που έγινε στην Αθήνα αφού τα έξοδα μετάβασης και διαμονής για την ίδια και το συνοδό της, είχαν καλυφθεί από την Google, μιας και κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο διαγωνισμό. Την Ντενίσα, όπως και το νικητή μπορείτε να τους δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έτσι όπως το κατέγραψε η τηλεόραση του Alpha.

                                                     

O νικητής με τους υπόλοιπους φιναλίστ.

Η Ντενίσα μας στο χώρο της εκδήλωσης.

Μπροστά στο έργο της.


Με τον περήφανο μπαμπά.

Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια της Ντενίσα και του σχολείου, είτε με την ψήφο τους, είτε με τα καλά τους λόγια. Πάντα τέτοια!!!

3 σχόλια: