Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής.Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και να υποβάλλουν τις προσφορές τους σχετικά  με την εκδρομή (ή Μετακίνηση)  του Σχολείου μας.
Η προσφορά κατατίθεται κλειστή στο Σχολείο.

Με κάθε προσφορά κατατίθεται από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει, βεβαίωση συνδρομής των νομίμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου,  η  οποία βρίσκεται σε ισχύ.
      
1
ΣΧΟΛΕΙΟ
Δημοτικό Σχολείο Αγκαιριάς Πάρου, Αγκαιριά Πάρου, ΤΚ 84400, Πάρος τηλ/fax: 2284091255, mail@dim-agkair.kyk.sch.gr
2
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ/ΟΙ  -  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ
Αθήνα. Αναχώρηση από Πάρο 01-06-2014, 10.45 π.μ. Επιστροφή στην Πάρο 04-06-2014, 17.30 μ.μ.
3
ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ (μαθητές / καθηγητές)
Μαθητές:14
Μέλη Συλ. Γονέων: 1
Εκπαιδευτικοί:2
4
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ/Α ΜΕΣΟ/Α – ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
1.      Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πάρο για Πειραιά και αντίστροφα σε αεροπορικού τύπου καθίσματα.
2.      Πιστοποιημένο λεωφορείο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ελληνικής Νομοθεσίας περί σχολικών εκδρομών, που θα παραλάβουν τους εκδρομείς από το λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξη τους από το πλοίο και θα τους επιστρέψουν εκεί πριν την αναχώρησή τους για Πάρο.  Θα εκτιμηθεί θετικά πόσο καινούρια – πολυτελή είναι τα λεωφορεία και τι τεχνολογικές παροχές διαθέτουν.
3.      Το μεταφορικό μέσο του πρακτορείου πρέπει να είναι διαθέσιμα για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής, και να υπάρχει ευελιξία στην πραγματοποίηση μικρών αλλαγών που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εκδρομής και στην ασφάλεια των εκδρομέων, εφόσον το προτείνει ο αρχηγός της εκδρομής (Ο εκπαιδευτικός του σχολείου που θα οριστεί).
4.      Οδηγό που θα είναι έμπειρος, ευγενικός και συνεργάσιμος.5
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ- ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (μονόκλινα/δίκλινα/τρίκλινα-πρωινό ή ημιδιατροφή)
5.       Διαμονή στην Αθήνα. (Τρεις διανυκτερεύσεις)  Το ξενοδοχείο πρέπει να είναι τουλάχιστον 3* αστέρων (θα αναφέρεται το όνομα και η κατηγορία του). Όλοι οι χώροι του θα είναι στη διάθεση των εκδρομέων και σε πλήρη λειτουργία, καθώς επίσης θα τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις  για ασφαλή και σωστή διαμονή.
6.      Να έχει πλούσιο πρωινό και τουλάχιστον ένα γεύμα(ημιδιατροφή), που θα παρέχεται εντός του ξενοδοχείου.

6
ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (πρόγραμμα,  παρακολούθηση εκδηλώσεων, επίσκεψη χώρων, γεύματα, κτλ.)
7.      Πρόγραμμα επισκέψεων στην Αθήνα (με ξενάγηση στην Ακρόπολη)
Προτείνεται ως εξής:
Αναχώρηση από Πάρο Κυριακή 01-06-2014 με το πρωινό Blue Star Ferries 10:45 για Πειραιά. Άφιξη στο Λιμάνι του Πειραιά στις 3:00μμ Άμεση αναχώρηση από τον Πειραιά για το ξενοδοχείο προορισμού. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, έξοδος για βραδινό φαγητό και παρακολούθηση θεατρικής/κινηματογραφικής παράστασης . Επιστροφή στο ξενοδοχείο 22:00 
Δευτέρα 02-06-2014 Αναχώρηση στις 8:00 για τον βράχο της Ακρόπολης και το παρακείμενο μουσείο( έχει κανονιστεί από το σχολείο). 13.30 Επίσκεψη στο Πλανητάριο ( έχει κανονιστεί από το σχολείο) .
Τρίτη 03-06-2014 9:00 Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ( έχει κανονιστεί από το σχολείο). 14.30 Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων ( έχει κανονιστεί από το σχολείο). Επίσκεψη στο μουσείο Κυκλαδικής τέχνης ( έχει κανονιστεί από το σχολείο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο φαγητό ξεκούραση.
Τετάρτη 04-06-2014 Αναχώρηση στις 09:30πμ από το ξενοδοχείο με προορισμό το  Αττικό πάρκο. Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά στις 15:30 για Πάρο με πλοίο της Blue Star Ferries. Άφιξη στο λιμάνι της Πάρου 22:40. Τέλος της μετακίνησης -εκδρομής.

7
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ (μόνο εάν πρόκειται για πολυήμερη εκδρομή)
ΝΑΙ
8
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η΄ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ*
 ΟΧΙ
9
ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (συμπερ. ΦΠΑ)
ΝΑΙ
10
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΝΑ ΜΑΘΗΤΗ (συμπερ. ΦΠΑ)
ΝΑΙ
11
ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Δευτέρα 28/04/2014, 02.00 μ.μ.
12
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΟΡΩΝ
Τρίτη 29/04/2014, 01.15 μ.μ.

* Σε περίπτωση που  το σχολείο επιθυμεί την πρόβλεψη της επιστροφής των χρημάτων σε μαθητή σε περίπτωση που για αποδεδειγμένους λόγους ανωτέρας βίας ή αιφνίδιας ασθένειας ματαιωθεί η συμμετοχή του, τότε θα πρέπει να ζητηθεί ρητά και να προβλεφθεί και η συγκεκριμένη απαίτηση, στην πρόσθετη προαιρετική ασφάλεια..

                                                                                                    Η Δ/ντρια   του Σχολείου

                                                                                                          Δεσύλλα Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου