Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Διαδραστικός κινηματογράφος στο σχολείο μας.

Την Τρίτη 3 Ιουνίου οι τάξεις Α', Β' και Γ' παρακολούθησαν σε αίθουσα του σχολείου μας διαδραστικό κινηματογράφο από την Εταιρία Φωτόγραμμα με θέμα "Άγρια ζώα της Ελλάδας".
Οι πρωταγωνιστές της ταινίας: Άκης Σακελλαρίου, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Τσάβαλου, Σωκράτης Πατσίκας, Σταύρος Κανελλίδης, Σμαράγδα Σακελλαρίου, Παναγιώτης Μπέζας, αφού έδιναν πληροφορίες για το κάθε ζώο, καλούσαν τους μαθητές να απαντήσουν σε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής με τη χρήση τηλεχειριστήριου.
 Έτσι, τα παιδιά έμαθαν πού ζει, με τι τρέφεται και από τι κινδυνεύει η καφέ αρκούδα, η χελώνα Καρέτα-Καρέτα, ο αργυροπελεκάνος, η οχιά της Μήλου, η φώκια Μονάχους-Μονάχους και το κόκκινο ελάφι, ζώα που ζουν στη χώρα μας και όλοι μπορούμε να λάβουμε μέτρα για την προστασία τους.
Στο τέλος της ταινίας βραβεύτηκαν με δίπλωμα οι τρεις πιο σωστοί μαθητές για τις απαντήσεις τους σε κουίζ γνώσεων, ενώ χειροκροτήθηκαν οι δέκα πρώτοι. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μιχαέλα, συνεργάτιδα της εταιρίας, που μας καθοδήγησε και μας παρουσίασε την ταινία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.fotograma.gr/documents/diadrastikes_efarmoges.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου